

KBSP Conference Agenda

Friday 6 October 2023, 10:00 – 15:00

Queen Elizabeth II Conference Hall, City Hall, College Green Bristol BS1 5TR

09:30 - 10:00	30 minutes	Doors open for registration, settling in and refreshments			
START 10:00					
10:00		FIRE ALARM TEST @ 10AM!	Mark Runacres		
- 10:10	10 minutes	Welcome	Avon andSomerset Police		
10:10 - 10:25	15 minutes	Keeping Bristol Safe Partnership Strategic Plan 2023 - 2026	Olwen Kelly – KBSP		
10:25 - 10:40	15 minutes	PEC Trustee Group	Claire Hayward – Freeways & Jenn Wills – KBSP		
10:40 - 11:25	45 minutes	Trauma Informed Practice (Bristol model, training taster, lived experience and Q&A).	Julia Pennington – Dignifi		
11:25 - 11:40	15 minutes	MORNING BREAK Opportunity to submit questions for plenary			
11:40 - 11:55	15 minutes	Changing Futures	Kath Williams & Sarah-Jane Freni – Changing Futures		
11:55 - 12:15	20 minutes	Domestic Abuse SOS Professionals' Video screening (12 mins long) with introduction from Domestic Abuse	Jenn Wills – KBSP & DASV		

		and Sexual Violence (DASV) Victim and Survivor Forum	Forum Members		
12:15 - 12:30	15 minutes	Making safeguarding personal in practice, self-neglect and risk enablement in safeguarding adults	Claudine Mignott – Bristol City Council Adult Social Care		
12:30 - 12:40	10 minutes	Tabletop exercise: how is Making Safeguarding Personal being taken forward across the partnership?	All attendees		
12:40 - 13:00	20 minutes	Plenary with KBSP Executive Group	KBSP Executive		
13:00 - 13:30	30 minutes	LUNCH BREAK Opportunity to submit questions for 2 nd plenary			
13:30 - 13:45	15 minutes	Partnership Bingo	KBSP Business Unit		
13:45 - 14:05	20 minutes	Combatting Drugs	Christina Gray & Paul Moores – Bristol City Council Public Health and colleagues		
14:05 - 14:20	15 minutes	Serious Violence and Safer Options	Tungina Alam & Rachel Oliver – Safer Options		
14:20 - 14:35	15 minutes	Child Sexual Abuse	Becky Lewis – Bristol City Council Children and Families Services		
14:35 - 14:50	15 minutes	Final Plenary with KBSP Executive Group	KBSP Executive		
14:50 - 14:55	5 minutes	Reflecting on the day – feedback via Slido virtual poll	All attendees		
14:55 - 15:00	5 minutes	Event close	Mark Runacres – Avon and Somerset Police		
	CLOSE 15:00				